ФОТО: Проблемите со коленото се веќе минато за Столе Стоилов

роблемите со коленото се веќе минато за Столе Стоилов. Неколку дена по операцијата капитенот на РК Вардар на денешниот контролен преглед ни откри дека се чувствува одлично и дека е среќен што повеќе ја нема болката која му ги отежнувала секојдневните активности. Докторите, пак, велат дека интервенцијата поминала во најдобар ред, а веќе од утре Столе може да почне со вежби и физикална терaпија, кои што ќе потпомогнат за побрза рехабилитација.

Му посакуваме брзо опоравување и што поскоро враќање на терените.