Connect with us

Фото

ФОТО: „Видела сам снег у мају“ – пред спектаклот Сити – ПСЖ!

Откако Северна отпеа „Видела сам снег у мају“, аир не видовме ниту пак на спортските терени. Така беше и вечерва за време на натпреварот од Лигата на шампиони, меѓу Сити и ПСЖ.

 

Реклама

Facebook