Connect with us

Фудбал

ГАЛЕРИЈА: Ноќ за паметење, борбена Македонија, храбра Македонија!

Што ли направивме? Големата Германија е на колена, Макеоднија слави на гости!

Ова е историја, ова е таа борбена Македонија, ова е храбрата Македонија.

Реклама

Facebook

Реклама