Connect with us

Фото

ГАЛЕРИЈА: Тие со стил, а публиката со овации ги испрати момците на Европско

Пред патувањето на Европско тие не нам ни приредија шоу со четири гола, а ние пак ги испративме со овации од арената „Тодор Проески“. Погледенте ја атмосферата.

Facebook