Connect with us

Фудбал

Готово! Вака ќе изгледа Пелистер по враќањето во ПМФЛ

Објавено:

СОСТАВОТ НА ПЕЛИСТЕР ВО ПМФЛ:

ГОЛМАНИ: Давор Талески, Бојан Илиевски, Филип Трајчевски, Андреј Јовчевски

ОДБРАНА: Усни Исмаили, Стефан Каковски, Борха, Христијан Драгарски, Дарко Илиески, Бојан Стефановски, Михаил Милевски, Филип Стојановски, Бојан Илијевски

СРЕДЕН РЕД: Филип Бошковски, Благоја Спиркоски, Ѓорѓи Танушев, Кристијан Николовски, Мартин Андоновски, Амир Фејзуловски, Валентин Кочоски, Александар Поповски

НАПАД: Борче Маневски, Љавдрим Фазлиу, Иван Пејаковиќ, Анес Хот, Алдаир Нето, Михаил Талевски, Христијан Торнески

Реклама
Реклама
Реклама

Facebook

Реклама