Поврзи се со нас

Други спортови

Хабиб потврди дека започнал голем бизнис

Хабиб Нурмагомедов потврди дека ги вложил парите во лансирање мобилен оператор.

Шампионот во лесна категорија УФЦ, кој неодамна ја заврши својата кариера, објави дека влегува во бизнисот како што влезе во текот на неговата спортска кариера.

 
“Искреноста и одговорноста се принципите врз кои ја изградив својата спортска кариера. Сега сум подготвен да одам понатаму и конечно можам да ви ги кажам новостите што долго време ги сакав. Мојот тим и јас наскоро ќе го лансираме мобилниот оператор Игл Мобајл врз основа на моите верувања. Прво. ќе ја покриеме областа Москва, но тоа е само почеток затоа што сме многу амбициозни “, рече Хабиб.

Пробната фаза на Хабиб започнува во декември.

loading...

Facebook