Поврзи се со нас

Тајмаут

Хајдук се збогуваше со Мустафа Надаревиќ на посебен начин: „Клубот е како човек…“

Многу познати личности се збогуваат со Надаревиќ, а истото го стори и ХНК Хајдук.

Легендарниот актер од Сплит го памети по улогата на инженер Дује во серијата „Вело мисто“ од Миљенко Смоја. Серијата е снимена од 1979 до 1981 година.

“Клубот е како човек, го носи името за целиот живот! Почивај во мир,” инженер Дује “”, пишува страницата на Хајдук.

loading...

Facebook