Поврзи се со нас

Тајмаут

Комедија на социјалните мрежи поради начинот на кој ги чита резултатите презентерот од Гана (ВИДЕО)

Водителот од Гана стана исклучително популарен на социјалните мрежи поради начинот на кој ги чита резултатите од најголемите европски лиги.

Неговиот чуден изговор на имиња и резултати на клубовите го привлече вниманието на корисниците на сите социјални мрежи, па дури и многумина го исмеваат за начинот на кој го прави тоа.

loading...

Facebook