Connect with us

Кошарка

Никола Јокиќ ја разочара јавноста во Србија: „Не сум во можност да играм за репрезентацијата“

Никола Јокиќ беше избран за најдобар кошаркар во НБА лигата оваа сезона, што секако е голем успех.

Реклама

Facebook