Connect with us

Други спортови

Новак не го прекрши законот: Конференција на семејството Ѓоковиќ (ВИДЕО)

Семејството на Новак Ѓоковиќ, неговата мајка Дијана, таткото Срѓан, најмладиот брат Џорџ и вујко Горан одржаа прес-конференција во Белград со цел да разјаснат што се случувало во изминатите 24 часа, откако Новак пристигна на аеродромот во Мелбурн.

 

Реклама

Facebook

Реклама