Connect with us

Фудбал

Новиот дрес на Ливерпул го „запали“ интернетот

Ливерпул го претстави само „домашниот дрес“. Дизајнерите на „Најки“ за наредната сезона не експериментираа премногу со изгледот на дресот. „Домашниот“ дрес е во црвена боја, а новитет се само шарите на ракавите и околу вратот. Дизајнерите пронашле сличност со дресот од 90 години и тие шари се зелени и бели.

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама
Реклама