Connect with us

Други спортови

Оскар за младата Анамарија на манифестацијата „Асовите бираат Асови“

Анамарија Георгиевска вечерва доби уште една потврда дека е најуспешен млад спортист во Р.Македонија, во машко женска конкуренција. Анамарија овој оскар го доби благодарејќи на многубројните успеси кои ги постигна изминатиов период, а последно е бронзениот медал на Светското јуниорско првенство кое се одржа во Тунис.

Реклама
Реклама

Повеќе од Други спортови

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com