Connect with us

Други спортови

Па, ова ли е спорт, и врза шлаканица и ја онесвести, не знаеше каде се наоѓа (ВИДЕО)

Натпреварот со шлаканици од година во година има се поголем број на фанови, а посебно внимание привлекуваат пресметките во женска категорија.

На почетокот на оваа година во Соединетите Американски Држави се одржа првиот настан од промоцијата на боречките вештини „Power Slap League“, која ја основаше првиот човек на UFC, Дејна Вајт.

Најголемо внимание предизвика судирот меѓу Кортни Олсон и Шина Батори.

Несреќната Олсон не знаела каде е по бруталниот удар. Таа паднала на подот и за момент изгубила свест. Се обидела да стане, но изгубила рамнотежа и повторно завршила на земја. Беше јасно дека ударот има сериозни последици.

Advertisement
Advertisement