Поврзи се со нас

Други спортови

Папараци го малтретираше Тајсон на улица, па се повлече по погледот кој никогаш нема да го заборави (ВИДЕО)

Мајк Тајсон е без сомнение еден од луѓето со кои не би сакале да се соочите кога е лут.

Поранешниот шампион во тешка категорија во минатото имаше бројни инциденти, но тие се далеку зад него и сега имаме можност да го гледаме сосема новиот Мајк.

Пред околу десет години, Тајсон сè уште беше старецот. Не се грижеше за ништо, користеше дрога, беше огромен и животот му беше пред колапс.

Така, во 2009 година, папарацо се осмели да го вознемири на улица. Го испрашувал за животот, но веднаш се откажал по бруталниот поглед што му го упати Тајсон.

loading...

Facebook