Реми натпревар меѓу Данска и Унгарија

Тежок натпревар за репрезентацијата на Данска вечерва со Унгарија. Реми натпреварот заврши 24-24 во рамките на втората рунда. Сега се прават само предвидувања дали ќе остане дел од ЕП кое продолжува во Австрија, Шведска и Норвешка.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...