Поврзи се со нас

Ракомет

РФМ ќе донира 5.000 евра за Тони Шопов

Управниот одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе одлука да донира финансиски средства во висина од 307.500,00 денари, за лицето Тони Шопов за лекување во странство.

Тони Шопов е истакнат спортски работник од Велес, некогашен репрезентативец со особен придонес за ракометот.

Упатуваме искрени желби за брзо закрепнување.

Advertisement

Facebook

Реклама