Connect with us

Други спортови

Што се случува кога четири девојки ќе влезат во кафез? Настанува целосен хаос! (ВИДЕО)

Промоцијата на рускиот епски борбен шампионат е позната по организирањето на многу чудни борби.

Во кафезот во ММА борбите можеме да видиме разни забавувачи, познати руски пејачи, актери, многу други ‘чудни’ ликови.

Така, претходните денови решиле да организираат тепачка меѓу четири девојки во октагонот. Тоа беше борба два на два, а во октагонот имаше дури и двајца судии.

Борбата беше навистина жестока. Девојките беа незапирливи и направија вистински хаос во октагонот.

Погледнете ги овие неверојатни сцени од борба.

Реклама

Facebook

Реклама