Поврзи се со нас

Фудбал

СТАРТНИ СОСТАВИ: Македонија – Грузија

Објавени се стартните состави за вечерашниот натпревар меѓу македонската фудбалска репрезентација и рузија.

МАКЕДОНИЈА

(3-4-2-1): Димитриевски; Зајков, Велковски, Ристевски; Ристовски, Николов, Костадинов, Алиоски; Пандев, Тричковски; Несторовски

 

Advertisement