Connect with us

Ракомет

СТАТИСТИКА: Најслаб пласмани на Македонија на ЕП

Објавено:

Пласмани на Македонија на ЕП:
ЕП 1998 Италија 12-то место
ЕП 2012 Србија 5-то место
ЕП 2014 Данска 10-то место
ЕП 2016 Полска 11-то место
ЕП 2018 Хрватска 11-то место
ЕП 2020 Авс./Нор./Шве. 15-то место

Лошиот пласман не треба да биде пречка на патот кон подмладувањето и создавањето силен и квалитетен тим што ќе ја продолжи традицијата на учество на големите натпреварувања

Advertisement
Реклама
Реклама

Facebook

Реклама
Реклама