Поврзи се со нас

Други спортови

Тајсон се предомисли: Реков дека нема, но повторно ќе му го гризнам увото (ВИДЕО)

Мајк Тајсон беше поразен од Евандер Холифилд на еден од најпознатите натпревари во 1997 година, откако му го гризна увото на противникот.

Тајсон бил револтиран поради фактот што Холифилд се борел „валкано“ и решил да реагира. Години подоцна тој тврди дека веројатно би го сторил истото ако Холифилд се бори на ист начин.

“Реков дека никогаш повеќе нема да го сторам тоа, но можеби и ќе го сторам тоа. Ако направи сè што направи порано ќе биде каснат, дефинитивно ќе го сторам тоа повторно”, рече Тајсон.

Мајк објасни претходно зошто се случил славниот залак.

“Сакав да го убијам и затоа го гризнав. Полудев, се изгубив за време на борбата, тој ме исфрли од такт”, рече Тајсон.

Исто така се зборува и за третиот натпревар од овие спортски легенди, и ако тоа се случи сосема е извесно дека натпреварот ќе привлече многу внимание.

 

loading...

Facebook