Поврзи се со нас

Фудбал

Тешка сообраќајна несреќа, автибус налетал на автомобилот од познат фудбалер!

Камерунскиот фудбалер Самуел Ето се чувствува добро откако се случи тешка сообраќајна несреќа кај Нконгсамба, град во западен Камерун, потврдија локалните новинари.

„Тој беше учесник на насилна сообраќајна несреќа пред неколку часа, кога се враќаше (од регионот) на Запад, каде учествуваше на разни прослави“, објасни денеска камерунскиот спортски новинар Мартин Ками на својот Фејсбук профил.

Ками во неколку наврати разговараше со фудбалерот дека е добро и дека лекарите прават дополнителни тестови за да проверат дека нема штета.

Сепак, автомобилот со кој патуваше 39-годишната камерунска легенда е целосно уништен од предната страна.

loading...

Facebook