Connect with us

Фудбал

Цел свет пишува и зборува за победата на Македонија против Германија

Светските медиуми известуваат за големата победа на Македонија вечерва против Германија.

Оваа историска победа доаѓа по 20 години. 20 години никој не успеа да ја победи Германија, тоа ние вечерва го направивме. Погледнете како светот зборува за нас.

Светот

Реклама

Facebook

Реклама