Вардар тргна со Стевче Алушовски

Европскиот и македонскиот првак го одработе првиот тренинг во новата година и тоа со новиот тренер Стевче Алушовски. Првата прозивка беше во салата „Јане Сандански“, а дел од играчите недостасуваа на првиот тренинг поради обврските со своите репрезентации на ЕП.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...