Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Aко мислевте дека крајниот говор му беше моќен, слушнете го уште еднаш воведот на почетокот од натпреварот

Македонскиот спортски коментатор и новинар, Тони Стојановски, со својот моќен и емотивен говор на крајот од натпреварот помеѓу Грузија и Македонија, ја освои целата нација.

Но, ако мислевте дека крајниот говор му беше силен и моќен, слушнете го уште еднаш воведниот, пред почетокот на натпреварот.

loading...

Facebook