Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Дали Македонија е оштетена? Макели не судеше пенал!

На самиот старт од натпреварот Пандев изнуди пенал, но Макели не го досуди. Дали со ова Македонија е оштетена оценете сами преку видеото кое следува,

Advertisement