Поврзи се со нас

Други спортови

ВИДЕО: Дали знаете како правилно да ги изговорите името и презимето на Хабиб Нурмагомедов?

Хабиб Нурмагомедов е дефинитивно човек за кого се пишуваше многу во последните години.

УФЦ шампионот во лесна категорија е омилен кај обожавателите ширум светот, а малкумина надвор од Русија и Дагестан знаеја како всушност да го изговорат името и презимето на големиот шампион.

Тој беше запрашан во едно од интервјуата во претходните години. Иако Хабиб убаво објасни како се изговара, скоро никој не го изговара правилно.

loading...

Facebook