Connect with us

Ракомет

ВИДЕО: Еве како хрватскиот коментатор во последните минути го коментираше натпреварот

Иако поминаа четири дена од освојувањето, а три дена од прославата на европската титула, се уште се зборува за големата победа на Вардар.

Особено се зборува за српските коментатори и нивните коментари на натпреварот. Тие создадоа голема еуфорија додека Вардар се бореше и ја овои титулата. Но и хрватскиот коментатор Романо Јанечиќ имаше интересен коментар.

Погленете ги последните пет минути од финалниот натпревар, секако со хрватскиот коментатор Романо Јанечиќ

Реклама
Реклама

ГАЛЕРИЈА

Реклама
Реклама

Повеќе од Ракомет

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com