Поврзи се со нас

Тајмаут

ВИДЕО: Комедија на социјалните мрежи, водител од Гана стана хит откако ги читаше имињата на тимовите од Серие А и Премиер лигата

Телевизиски водител од Гана стана хит на социјалните мрежи откако се појави негово видео како ги презентира резултатите од Серие А и Премиер лигата. Начинот на кој ги изговараше имињата на фудбалските тимови е вистинска комедија.


loading...

Facebook