Поврзи се со нас

Тајмаут

ВИДЕО: Мачка под тренерките на Георгина, но сите гледаа во нешто друго

Девојката на Роналдо, додека тој е во изолација, таа е активна на социјалните мрежи. Објави ново видео во кое покажа како маче се провлекло под нејзината тренерка. Сепак, во видеото фановите забележаа нешто друго, а и коментарите на социјалните мрежи беа поинакви од она што сакаше таа да го покаже.

 

Advertisement