ВИДЕО: Марко Кизиќ ја има одбраната на колото во ЛШ

„Оваа недела во фокусот е младиот Марко Кизиќ од Вардар. Двојна доза на одбрани ги воодушеви вардаровите навивачи. Не е лоши за 18-годишно момче!“, објави „ЕХФ ТВ“ по изборот на вардаровиот тинејџер за одбраната на колото во ЛШ.