Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Најглупавиот црвен картон на годината

Коментарот е излишен. Станува збор за меч од англиската лига 2, помеѓу Бредфорд и Донкастер, а Ли Томлин го зема најглупавиот црвен картон од почетокот на 2022 година.

Ваква глупост е неприфатлива за многу искусен фудбалер.

Во 45. минута за 30 секунди доби два жолти картони само затоа што сакаше да го успори часовникот и тоа беше сосема непотребно. Да беше 90. минута донекаде ќе беше разбирливо, но на полувремето …

Донкастер на крајот играше со играч помалку во текот на целото второ полувреме, но се одржа за реми 0-0 на гостувањето кај Бредфорд.

Facebook