Поврзи се со нас

Тајмаут

ВИДЕО: Нејмар играше игра во живо, па во секундата пребледе кога сфати кој е до него

Нејмар доживеа вистинско и многу непријатно изненадување додека играше видео игра на компјутер.

Нејмар често стрима додека игра одредени игри, а овој пат сите што го следеа можеа да се насмеат.

За Ноќта на вештерките, еден од неговите пријатели се маскираше во застрашувачко чудовиште, па во еден момент го исплаши Нејмар, кој на моменти изгледаше целосно исплашен и изгубен, но наскоро сфати дека сето тоа е само шега на еден од неговите пријатели.

loading...

Facebook