ВИДЕО: Ова Јапонче е апсолутен хит: Во детали го ископира познатиот тенисер

Малиот 6-годишен Јапонец Јуносуке стана хит на социјалните мрежи имитирајќи ги потезите на својот идол. Неверојатно е како успеал да ги ископира потезите на Федерер до најситен детаљ.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...