Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: По двомесечна пауза, фудбалот се врати во уште една земја – со публиката!

Објавено:

Во некои земји, фудбалската сезона продолжи по паузата поради новата пандемија на коронавирусот, а во некои допрва тоа треба да се случи. Точно, има и земји во кои е решено целосно да се откаже фудбалската сезона и да се сврти кон планирање на следната.

Онаму каде што фудбалот продолжи, натпреварите се играат пред празни трибини, а пред празни трибини ќе се играат и натпреварите кои допрва се планира да се играат.

Сепак, имаме исклучок и во овој поглед.

После двомесечна пауза поради новата пандемија на коронавирусот, фудбалот се врати, а на стадионот има илјадници навивачи.

Advertisement
Реклама
Реклама

Facebook

Реклама
Реклама