Connect with us

Тајмаут

ВИДЕО: Погледнете ја оваа судијка – покажа црвен картон на навивач

Објавено:

Интересен момент и несекојдневен се случи на женски фудбалски натпревар во Аргентина. Судијката Роберта Ечеверија, реши да исклучи еден навивач кој беше на трибините, поради неговите постојани навреди кон девојките кои играа за едниот тим.

Реклама
Реклама

Facebook

Реклама
Реклама