Поврзи се со нас

Фудбал

ВИДЕО: Погледнете каква е прогнозата на претседателот Стево Пендаровски за вечерашниот натпревар

Претседтелот на државата, Стево Пендаровски со своја прогноза за вечерашниот натпревар на македонската фудбалска репрезетација, кој пак е исклучително важен

Во продолжение, погледнете кои се очекувањата од шефот на државата.

Дали вие се согласувате со него?

loading...

Facebook