ВИДЕО: Пред соблекувалната пишува Македонија, а во неа огромно знаме од Вергина

Пред соблекувалната на нашата ракометна репрезентација пишува само Македонија, а во соблекувалната развеано е големо знаме од Вергина.

-текстот продолжува по рекламата-

Претходно ракометарите на автобусот го сокрија името делот каде што пишуваше серверна.

Loading...