Поврзи се со нас

Други спортови

ВИДЕО: Се појави видео кое уште еднаш покажа какво чудо од човек е Хабиб

Интересно видео објави еден од тренерите на Хабиб, Есед Емирагев.

Тој беше со Хабиб сите овие години, и по враќањето дома го замоли шампионот да им испрати селам на придружниците-

„Хабиб испрати селам за сите што ме следат“, го замоли Емиргаев шампионот, а „Орелот“ тоа го направи, потоа Емиргаев додаде:

„И на сите хејтери чии критики не беа оправдани, ќе им испратиме утешни зборови, нели?“, На што Хабиб одговара:

“Не брате. Без нив не би било интересно. Им испраќам Селам. Жал ми е ако навредам некој од нив”. Рече Хабиб.

Да потсетиме, Хабиб се повлече од ММА спортот по 29-тата победа во кариерата против Џастин Гаетже.

loading...

Facebook