ВИДЕО: Се појавија застрашувачки снимки од падот на хеликоптерот на Коби Брајант

Големата трагедија што го зафати семејството Брајант, но и оние кои тој ден беа во хеликоптерот е сè уште во сеќавање на сите, додека истрагите продолжуваат од полицијата.

Сепак, се појавија нови снимки од хеликоптерска несреќа во Калифорнија.

Каналот „Депорти Куатро“ прикажа ексклузивни снимки од хеликоптерот што губи контрола и паѓа на земја.