Connect with us

Други спортови

ВИДЕО: Судијата спасуваше жива глава од хокеарите, а потоа реши да оди во пресметка

Деновиве на социјалните мрежи се појави неверојатно видео.

Видеото доаѓа од хокеарски натпревар во Чешка и прикажува брутална пресметка меѓу хокеарите и судиите.

Незадоволни од судиските одлуки, хокеарите решија да се пресметаат со несреќниот судија и тргнаа по него.

Бидејќи немаше шанси против двајца играчи, се обиде да побегне и да избегне пресметка, но набрзо сфати дека нема да успее.

Тој донесе одлука да остане и да се бори со хокеарите. Тој стана од мразот, а потоа неколку пати добро го удри хокеарот.

Набрзо се приклучија и други играчи и настана целосен хаос.

Реклама

Facebook

Реклама