Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Тренерот на Дефенсор изглуми удар од судијата

Тренерот на Дефенсор, Алехандро Асеведо, изглуми удар од судијата во дуелот со Пењарол.

Реклама

Facebook

Реклама