ВИДЕО: Целата приказна, големината на Џани Алијоски во 3 минути

Целата приказна, големината на Џани Алијоски во 3 минути спакувани од Клан телевизија.

АЛИЈОСКИ ЈА ПОБЕДИ ОМРАЗАТА

АЛИЈОСКИ ЈА ПОБЕДИ ОМРАЗАТА

Gepostet von Klan Macedonia Television am Freitag, 14. Juni 2019