ВИДЕО: Уште ова го немаше! Со црево се „гасеа“ по трибини, па го прекинаа натпреварот поради поплава

Вистинско лудило за време на финалето од Судамерикана Купот.

40.000 навивачи пристигнаа на трибините, „запалени“ за финалето, па мораше да се гасат со млазови вода од противпожарни црева кои се наоѓаат на трибините.

-текстот продолжува по рекламата-

Поради ова натпреварот беше прекинат, бидејќи имаше големо количество на вода.

Натпреварот траеше само 30 минути.

Погледенте како тоа изгледаше.