ВИДЕО: Вардар „ја врати“ Југославија – „Кад Србин каже Хрвату брате“

Убавината е во различностите, во мозаикот кој се гради. Таков тим беше последниот состав на РК Вардар со кој ја освои втората европска титула. По завршувањето на натпреварот вистински и од срце изјави за медиумите дадоа Дејан Милосављевиќ и Игор Караџиќ. Погледнете:

❤️RK Vardar ♠️ Dejan Milosavljev Igor Karačić

❤️RK Vardar ♠️🇲🇰Dejan Milosavljev🇷🇸Igor Karačić🇭🇷Се надеваме дека ќе ја разберете моќта на пораката во ова видео без ние да филозофираме!#единство #почит #поддршка #братство #успех П. С.‼️17.00 сц Јане Сандански❗19.30 Плоштад Македонија 🇲🇰https://youtu.be/tkDIM69Fbqo

Gepostet von Vardar FANS mislesevo am Montag, 3. Juni 2019