ВИДЕО: Видал се обиде да го понижи новиот тренер, Сeтиен одговори со „давење“

Кике Сетиен пред неколку дена е именуван за нов тренер. Според видеата од тренинзите, атмосферата во таборот на Барселона е добра. Доволно покажува и ова видео, каде видал се обиде да го понижи со финта новиот тренер,  а овој потоа одговори со „давење“. Секако сето ова беше во духот на шегата.

-текстот продолжува по рекламата-

Совет за етика во медиумите
Loading...