Поврзи се со нас

Фудбал

ВО ЖИВО: На плоштадот „Македонија“ во Скопје се слави големата победа на Македонија

Големата победа на Македонија се слави на плоштадот во Скопје. Голем број на поддржувачи на македонската фудбалска репрезентација се наоѓаа на плоштадот, а како што велат тие се собрале спонтано.

Атмосферата ја пренесуваме во живо!

loading...

Facebook