Connect with us

Тајмаут

Бразилска фудбалска ѕвезда чека дете со внука од својата поранешна сопруга, таа им испрати порака

Бразилскиот фудбалер Хулк по четврти пат ќе стане татко. Тој ги шокираше сите кога минатата година ја напушти сопругата и почна врска со нејзината внука Камила.

Оваа двојка неодамна објави дека чекаат принова, а поранешната сопруга на социјалните мрежи се огласи.

-Лагата и предавството се како нож. Ни го сечат месото, тераат да крвариме и да умреме од внатре. Но, за оние кои веруваат во бога, оваа смрт значи и повторно раѓање. Со вакво разочарување, со секакво разочарување, со секоја лага, повторно се раѓам, бидејќи Исус ме направи силна. Му благодарам на Господ за уште едно ослободување, порача Иран Анџело, поранешна сопруга на Хулк.

 

Реклама

Facebook

Реклама