Connect with us

Тајмаут

„Чкембари“ до „Комити“: Да ве испочитуваме за роденденот, ви поклонуваме логоа, ФК Миравци

-Ги испочитувавме нашите “другари” од Скопје ја прифативме поканата и дојдовме. Ви поклонуваме логоа од вашата гордост и први ви упатуваме роденденска честитка со корекција на годишнината. Парола: Какви 75 вие не сте ни во пубертет. Фк.Миравци 2011..
Ваква порака осамна на социјалните мрежи на навивачката група „Чкембари“, кои во Скопје имаа герила акција.

 

Facebook

Реклама