Connect with us

Тајмаут

Дали има градник? Дилета ги излудува следбениците

Секогаш не изненадува со нова објава.

Сите во спортскиот свет слушнале за Дилета Леота, најпознатата спортска новинарка. Таа е многу популарна на социјалните мрежи каде ги известува своите следбеници каде е и што прави, а една од нејзините последни објави заинтригира многумина. Таа објави провокативна фотографија на која во друштво на куче е покриена само во наметка, и тоа без градник! Мажи, трчајте на нејзиниот профил да се уверите сами.

Facebook