Поврзи се со нас

Фудбал

Де Брујн потврди: Преговорите започнаа

Кевин Де Брујн изјави дека започнал преговори за обновување на договорот со Манчестер Сити.

Тој за „ВТМ“ изјави: „Можно е (самите да ги водите преговорите) гледајќи дека сакам да останам во Манчестер Сити“.

„Ако сакав да заминам и клубот не се согласи, ќе ми требаше некој да преговара. Зборуваме, но не напредувавме многу. Сепак, нема да има потешкотии од ниту една страна.“

Двајца Брујн, 29, е обврзан со клубот до 2023 година.

loading...

Facebook